Bolmenmarin

För allt om vattensporter

Utvecklas som team med hjälp av vattensporter

Om du planerar att ha en rolig kick off för dina anställda på ditt företag så bör du kika in på http://www.nh.se.Där du kan få professionell hjälp att arrangera en kick off som kommer att bli ett minne för livet. Ni kan bland annat testa på ett flertal häftiga vattensporter så som:

  • Stand up paddle
  • Segling
  • Sportfiske
  • Vattenskoter

Genom att genomföra en gruppaktivitet tillsammans så har ni stora möjligheter att utvecklas tillsammans som ett team, vilket kommer underlätta arbetet på företaget sedan. För att jobba i ett team är inte helt lätt. Ibland går det jättebra och ibland går det inte alls. Det beror helt på vilken typ av sammanhållning som finns i gruppen, vilka egenskaper medlemmarna har och vad uppdraget är. Men oavsett hur gruppen ser ut och vad som är målet med grupparbetet så är det bra att öva på liknade upplägg utanför företagets lokaler. Det blir mycket mer avslappnat på det viset och att arrangera en rolig kick off brukar allt som oftast uppskattas av personalen.

Ibland blir det så att vissa anställda tycker det är jobbigt med att åka på olika team buildings uppdrag. Och det kan bero på en mängd olika saker. Kanske tycker de bäst om att jobba på egen hand, eller så gillar de helt enkelt inte sport och tävlingar. Det kan finnas en mängd olika förklaringar. Så för att få till en lyckad kick off så kan det vara bra att stämma av lite innan du bokar en aktivitet så att alla känner sig bekväma med det ni ska göra. Då kommer resultatet och upplevelsen att bli så mycket bättre!